Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çamaşır asarken görmek

Rüyada birini çamaşır asarken görmek

Rüyada birini çamaşır asarken görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini çamaşır asarken gördüyseniz:

  • Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü veya aktarıldığı gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret sarf etmelisiniz.

Rüyada birini çamaşır asarken görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini çamaşır asarken görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını çamaşır asarken görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, kendisine uğur getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asarak öldürmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başkasını kendini asarken görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkona çamaşır görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, zenginliği bulacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırlı kadın görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada bayan iç çamaşırı görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayse

Ben evde iken komsu jic jabersiz benim evin bajcesine bir suru vamasir asiyornen onu pencereden bakiyorum obeni gormuyor