Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırlı kadın görmek

Rüyada iç çamaşırlı kadın görmek

Rüyada iç çamaşırlı kadın görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, yardımın alınacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırlı kadın gördüyseniz:

  • Ani ödemeler veya işle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kadının iç çamaşırını görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını iç çamaşırıyla görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine delalet eder.

Rüyada iç çamaşırlı kadın görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine delalettir.

Rüyada kirli kadın iç çamaşırı görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada iç çamaşırsız kadın görmek şansın önünün kesileceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, kötü kişilere yakın olacağına alamet eder.

Rüyada kadın iç çamaşırı giymek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kadın iç çamaşırı görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı hediye almak hayattan her istediğini alacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments