Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını kendini asarken görmek

Rüyada başkasını kendini asarken görmek

Rüyada başkasını kendini asarken görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını kendini asarken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yenilikler var.

Rüyada ölmüş birini çamaşır asarken görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, her nimetin lezzetine varacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını kendini asarken görmek içinin ferahlayacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasını çamaşır asarken görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına delalettir.

Rüyada birini çamaşır asarken görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, çok büyük ses getireceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada asarak öldürmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, malında zulüm meydana gelmesine, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments