Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beklenen haberi almak

Rüyada beklenen haberi almak

Rüyada beklenen haberi almak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, konfor içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beklenen haberi almak gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada beklenen haberi almak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bektaşi görmek neşeli zamanların yaşanacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, parasını ve işini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yemek beğenmemek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine inanılır.

Rüyada gelinliğini beğenmemek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cenazeyi bekletmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacı bektaşi veliyi görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada tekir bekir ayakkabı görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı beğenmemek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments