Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini altın takmış görmek

Rüyada birini altın takmış görmek

Rüyada birini altın takmış görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, çok daha iyi günler göreceğine, büyük atılımlar yapılacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birini altın takmış gördüyseniz:

  • Bazı konularla ya da kişilerle aranıza mesafe koymanın ya da kırmızı çizgilerinizi belirtmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada altın takmış birini görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın takmış erkek görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün altın takması görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulur.

Rüyada birini altın takmış görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada takma altın diş görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada yüzüğü takmamak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalettir.

Rüyada gözlük takmayan birini gözlüklü görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, maddi durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada takma dişlerinin çıktığını görmek zenginleşeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments