Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine terlik vermek

Rüyada birine terlik vermek

Rüyada birine terlik vermek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına tabir olunur.

Rüyada birine terlik vermek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi tümüyle kullanmanız gerekiyor.

Rüyada tek terlik giymek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada mor terlik giymek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki farklı terlik giymek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ayağında terlik görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni terlik aldığını görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, lüks şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başka terlik giymek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalettir.

Rüyada naylon terlik almak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına inanılır.

Rüyada terliğinin çalındığını görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments