Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terliğinin çalındığını görmek

Rüyada terliğinin çalındığını görmek

Rüyada terliğinin çalındığını görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, kazancının her gün daha fazla artacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada terliğinin çalındığını gördüyseniz:

  • Ufukta aşka var veya sosyal yaşamınız hız kazanabilir.

Rüyada terliğin çalındığını görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada terliğinin çalındığını görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada gri terlik görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada misafire terlik vermek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeffaf terlik giymek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, verimin her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada halı terliği görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ev içi terliği görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada terlik alıp giymek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments