Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada naylon terlik almak

Rüyada naylon terlik almak

Rüyada naylon terlik almak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, hayata daha sıkı tutunacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada naylon terlik almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Rüyada naylon terlik almak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına alamet eder.

Rüyada naylon terlik görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada naylon terlik giymek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah naylon görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz naylon görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada naylon iplik görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada naylon ip görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına inanılır.

Rüyada naylon kap görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, birçok iş teklifi alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments