Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine siyah üzüm vermek

Rüyada birine siyah üzüm vermek

Rüyada birine siyah üzüm vermek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, tatsızlık olacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına yorulur.

Rüyada birine siyah üzüm vermek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli şeyleri düzenlemeniz durumunda gözle görülür bir ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada iri siyah üzüm görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah üzüm ayıklamak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah üzüm asması görmek hafifleyeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada siyah yaş üzüm görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine yorulur.

Rüyada beyaz ve siyah üzüm görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işaret eder.

Rüyada siyah kara üzüm görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işaret eder.

Rüyada siyah üzüm bağı görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah üzüm dağıtmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments