Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve siyah üzüm görmek

Rüyada beyaz ve siyah üzüm görmek

Rüyada beyaz ve siyah üzüm görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, yeni kararlar alınacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalettir.

Rüyada beyaz ve siyah üzüm gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sürdürüyorsunuz.

Rüyada siyah ve beyaz üzüm yemek yolunda devam edeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah ve beyaz üzüm görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz üzüm görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah üzüm yemek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah üzüm görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada beyaz siyah üzüm görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada siyah kara üzüm görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada yaş siyah üzüm yemek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments