Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık simit görmek

Rüyada yanık simit görmek

Rüyada yanık simit görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanık simit gördüyseniz:

  • Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada yanık simit görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, neşesini kaybedeceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada simit yiyen birini görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, hüsrana uğratacağına delalettir.

Rüyada simit kırıntısı görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada taze sıcak simit görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada simit toplamak tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Rüyada birine simit vermek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, hasret giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada can simidiyle yüzmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit yapmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments