Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrep resmi görmek

Rüyada akrep resmi görmek

Rüyada akrep resmi görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, zor durumda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrep resmi gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Rüyada akrep resmi görmek iç açıcı sözlere, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyruksuz akrep görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada sırtında akrep görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve akrep görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, küskünlüklerin oluşacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada akrep görüp korkmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine işarettir.

Rüyada ağzında akrep görmek karasızlık yaşayacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada akrebin uçtuğunu görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda akrep görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments