Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında akrep görmek

Rüyada sırtında akrep görmek

Rüyada sırtında akrep görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına inanılır.

Rüyada sırtında akrep gördüyseniz:

  • Farklı iş veya konularla ilgilenebilir, farklı yöntemler deneyebilir veya size ilham veren seyahatlere çıkabilirsiniz.

Rüyada sırtında akrep görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, sevinç ve mutluluğa, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sırtta akrep görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine delalettir.

Rüyada yavru akrep öldürmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada akrebe dokunmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işarettir.

Rüyada elde akrep görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada bacağında akrep görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yakında hedefine ulaşacağına işarettir.

Rüyada akrebin kendi kendini soktuğunu görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada başında akrep görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments