Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak

Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak

Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, stresini atacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sevilip sayılacağına, yolunda gideceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki çıkabilir.

Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulur.

Rüyada ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına delalet eder.

Rüyada yakınının ağladığını görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın akrabanın ağladığını görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşının ağladığını görmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ölen bir yakınının ağladığını görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yakın bir arkadaşının ağladığını görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yakının ağladığını görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments