Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sarılıp ağladığını görmek

Rüyada birine sarılıp ağladığını görmek

Rüyada birine sarılıp ağladığını görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ticarette yol katedeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine sarılıp ağladığını gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğini olumsuzlukların karşı cins ilişkilerineze ya da ailenizle olan kontaklarına yansıması da olasıdır.

Rüyada sevgiliye sarılıp ağlamak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, işlerinde verimin artacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak ve ağlamak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babasına sarılarak ağlamak sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına alamet eder.

Rüyada komşuya sarılıp ağlamak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, bilincin artacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine sarılıp ağlamak bereketinin artacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen insana sarılıp ağlamak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarılarak ağlamak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine sarılarak beraber ağlamak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments