Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine pantolon vermek

Rüyada birine pantolon vermek

Rüyada birine pantolon vermek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, geçim derdinin olmayacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, dileklerinin kabul olacağına işarettir.

Rüyada birine pantolon vermek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisi sizi iyice sinirlendirebilir.

Rüyada beyaz kumaş pantolon giymek alım zorluğu yaşamayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına işaret eder.

Rüyada dar pantolon giymek uykusuz geceler yaşanacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yeni bir pantolon almak satışların düşeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada pantolon almak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, dertlerinin dermanını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah pantolon giydiğini görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kadife pantolon görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına delalet eder.

Rüyada pantolon aramak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına işaret eder.

Rüyada geniş pantolon görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, süzüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments