Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yayla ok atmak

Rüyada yayla ok atmak

Rüyada yayla ok atmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, sorunlarının son bulacağına, bilgiyle donanacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yayla ok atmak gördüyseniz:

  • Rekabet ten uzak durun.

Rüyada yayla ok atmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet eder.

Rüyada yayla çorbası yapmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına rivayet eder.

Rüyada yayla çorbası pişirmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulur.

Rüyada yayla evi görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaylaya gittiğini görmek malını ve canını emniyete alacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yayla görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, spor yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Rüyada yayla çiçeği görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yayla görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments