Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine müjde vermek

Rüyada birine müjde vermek

Rüyada birine müjde vermek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına inanılır.

Rüyada birine müjde vermek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerin bazı hareketleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada birinden müjde almak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına yorulur.

Rüyada telefonda müjdeli haber almak manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına yorulur.

Rüyada müjde kelebeği görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir müjde almak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına yorulur.

Rüyada müjde aldığını görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Rüyada hamilelik müjdesi almak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kazancının tükenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada cennet müjdesi almak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada bebek müjdesi vermek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments