Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden müjde almak

Rüyada birinden müjde almak

Rüyada birinden müjde almak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, rızkının da çoğalacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, çok başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada birinden müjde almak gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada cennetle müjdelendiğini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada müjde kelebeği görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, başarı ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Rüyada müjde aldığını görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hayallerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada müjdeli haber görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cennetle müjdelenmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına delalettir.

Rüyada müjdeli bir haber almak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden müjde almak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek müjdesi almak hükmünün geçmeyeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments