Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müjde aldığını görmek

Rüyada müjde aldığını görmek

Rüyada müjde aldığını görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada müjde aldığını gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Rüyada müjde aldığını görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada bebek müjdesi vermek yaptığı işten çıkarılacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada müjdeci böceği görmek insanların güvenini kazanacağına, rahatın ve konforun geleceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada müjdeli bir haber almak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda müjdeli haber almak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada müjdeli haber duymak rahmete vesile olacak gelişmelere, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden müjde almak asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Rüyada bir müjde almak kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments