Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda müjdeli haber almak

Rüyada telefonda müjdeli haber almak

Rüyada telefonda müjdeli haber almak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada telefonda müjdeli haber almak gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Rüyada telefonda müjdeli haber almak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, hem dua alacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işaret eder.

Rüyada müjdeli haber görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada müjdeli bir haber almak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, sözler sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada müjdeli haber duymak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla müjde almak çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebek müjdesi almak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada hamile müjdesi almak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Rüyada müjde böceği görmek evlerine dünürcü geleceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments