Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine merhem sürmek

Rüyada birine merhem sürmek

Rüyada birine merhem sürmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada birine merhem sürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizi genişletmeniz mümkün olabilir.

Rüyada yüzüne merhem sürmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yüze merhem sürmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze merhem sürmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine merhem sürmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada merhem sürmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaraya merhem görmek alkış alacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, bazı kaynakların tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada merhem görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kara merhem görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, bilgilerle donanacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments