Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara merhem görmek

Rüyada kara merhem görmek

Rüyada kara merhem görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada kara merhem gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanızda fayda var.

Rüyada kara merhem görmek küskünlük yaşanacağına, ödeme güçlü çekeceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze merhem sürmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, işsizseniz işe gireceğinize, istenmeyen olayların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze merhem sürmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına alamet eder.

Rüyada merhem görmek yalnız kalmak isteyeceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, evlatlarından memnun olacağına inanılır.

Rüyada merhem sürmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, borçlarının hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne merhem sürmek üzüntülerini bölüşeceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, yeni bir yola gireceğine yorulur.

Rüyada yaraya merhem görmek sıkıntıların büyüyeceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birine merhem sürmek zorlukların biteceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments