Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merhem sürmek

Rüyada merhem sürmek

Rüyada merhem sürmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada merhem sürmek gördüyseniz:

  • İşte bir hissi ihtilaf görülebilir veya resmi dairelerde zorluklar çıkabilir.

Rüyada yüze merhem sürmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine merhem sürmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada merhem sürmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına inanılır.

Rüyada yüzüne merhem sürmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze merhem sürmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, düşmanlarını bile affedeceğine alamet eder.

Rüyada kara merhem görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına tabir olunur.

Rüyada yaraya merhem görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet eder.

Rüyada merhem görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments