Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu kurabiye görmek

Rüyada tuzlu kurabiye görmek

Rüyada tuzlu kurabiye görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, zararların üst üste geleceğine, bol muhabbette kalacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu kurabiye gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Rüyada tuzlu kurabiye yemek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu kurabiye görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada tuzlu kurabiye yapmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, çok güzel günler göreceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Rüyada kurabiye görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, borcunu ödeyeceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada fıstıklı kurabiye görmek rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çikolatalı kurabiye görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada yanmış kurabiye görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kucaklaşacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine işarettir.

Rüyada birine kurabiye vermek sevip saydığı bir birey olunacağına, kazancının katbekat artacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments