Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kravat almak

Rüyada birine kravat almak

Rüyada birine kravat almak eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, hükmünün geçmeyeceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada birine kravat almak gördüyseniz:

  • Akılda tutmakta fayda var.

Rüyada mavi kravat takmak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine yorulur.

Rüyada çift kravat takmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine delalettir.

Rüyada mor kravat takmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, zararının büyük olacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine rivayet eder.

Rüyada kravat çıkarmak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına işarettir.

Rüyada yeşil kravat takmak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet eder.

Rüyada kravat seçmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hayat boyu çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kravat görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, insanlarla iç içe olacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli kravat görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments