Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı elma kabuğu görmek

Rüyada kırmızı elma kabuğu görmek

Rüyada kırmızı elma kabuğu görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, esenlik bulacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma kabuğu gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Rüyada kırmızı elma kabuğu görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, önünün açılacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada elma kabuğu soymak her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına inanılır.

Rüyada elma kabuğu görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yanlış işler yapacağına delalettir.

Rüyada kırmızı elma topladığını görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı iri elma görmek borçların hafifleyeceğine, hayatının afiyette geçeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına delalet eder.

Rüyada tatlı kırmızı elma yemek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı kırmızı elma görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, güç ve para kaybedeceğine, sorunlarının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kırmızı elma vermek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, elinin de bollaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments