Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine el vermek

Rüyada birine el vermek

Rüyada birine el vermek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yoksul için zenginliğe, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birine el vermek gördüyseniz:

  • Üzerinizde stres veya baskı yaratan kişiler olabilir.

Rüyada elini camla kesmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada erkekle el ele gezmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada aile büyüklerinin elini öpmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, güzelliklere rast gelineceğine, maddi olarak zayıflayacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek evde dinlenmek zorunda olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuşu elinde tutmak kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada elinde cenin görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına yorulur.

Rüyada ellerini havaya kaldırmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin elinde bıçak görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments