Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine dil çıkarmak

Rüyada birine dil çıkarmak

Rüyada birine dil çıkarmak mesleğinde uzmanlaşacağına, yükünün azalacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalettir.

Rüyada birine dil çıkarmak gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Rüyada birine dil çıkarmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilini çıkarmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, sabit geliri olacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dil çıkarmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sağlığın da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük dilini görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada at dili görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendine çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilsiz olmak yerinde saymayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada dilenirken görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dil temizlemek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments