Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine aşık olduğunu söylemek

Rüyada birine aşık olduğunu söylemek

Rüyada birine aşık olduğunu söylemek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada birine aşık olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Popularitenizin artması aynı an da dört yerde olmanızı gerektirebilir.

Rüyada aşık olduğunu söylemek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına işaret eder.

Rüyada birine aşık olduğunu söylemek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak aile hayatının hayır getireceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin size aşık olduğunu görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilin varken başkasına aşık olmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada görülen kıza aşık olmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kuzenine aşık olmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, karlı işler alacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşine aşık olmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, en yüksek makamlara oturacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments