Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşine aşık olmak

Rüyada kardeşine aşık olmak

Rüyada kardeşine aşık olmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşine aşık olmak gördüyseniz:

  • Olması imkansız beklentiler ya da eğilimler içine girebilir, altından kalkılamayacak iş yükleri nedeniyle veya çevrenizdeki kişilere yapılması imkansız işler delege ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada kardeşine aşık olmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına delalettir.

Rüyada teyze kızına aşık olmak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalet eder.

Rüyada kendinden büyük birine aşık olmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine rivayet eder.

Rüyada aşık oynamak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski aşık olduğun kızı görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkeğe aşık olmak yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments