Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden sarımsak almak

Rüyada birinden sarımsak almak

Rüyada birinden sarımsak almak iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada birinden sarımsak almak gördüyseniz:

  • İnsanların sizin söylediğiniz yoldan ilerlememesini veya fikirlerinize karşı çıkmasını kişisel algılamamalısınız.

Rüyada sarımsaklı yoğurt görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada başkasının sarımsak yediğini görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada ağaçta sarımsak görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına işarettir.

Rüyada sarımsak suyu görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bahçeye sarımsak ekmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine delalet eder.

Rüyada soğan ve sarımsak görmek onlara hayrının dokunacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak dövmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, işlerinin gelişme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sarımsak ekmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, kimse ile tartışmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments