Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsaklı yoğurt görmek

Rüyada sarımsaklı yoğurt görmek

Rüyada sarımsaklı yoğurt görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, tecrübelerini aktaracağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine işarettir.

Rüyada sarımsaklı yoğurt gördüyseniz:

  • Bir haber almanız muhtemeldir.

Rüyada sarımsaklı yoğurt görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, diplomalı kimse olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu sarımsak görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada sarımsaklı yoğurt yemek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada sarımsak turşusu yemek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına işaret eder.

Rüyada sarımsak koparmak esenliğe ve feraha kavuşacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak diktiğini görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, borçların sonlandırılacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret eder.

Rüyada sarımsak yemek görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sarımsak soğan yemek her zaman çok başarılı olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments