Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru patlıcan görmek

Rüyada kuru patlıcan görmek

Rüyada kuru patlıcan görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kimseyle konuşmayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına işarettir.

Rüyada kuru patlıcan gördüyseniz:

  • Fiziksel veya mental anlamda kendinizi en iyi şekilde ortaya koymalısınız.

Rüyada kuru patlıcan dolması görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kısmetinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan kurusu görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada biber patlıcan kurusu görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, vaaz ve nasihate alamet eder.

Rüyada kuru patlıcan ve biber görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru biber patlıcan görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, tecrübe sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru patlıcan görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada kuru patlıcan dolması yemek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru dolmalık patlıcan görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments