Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden para düşürmek

Rüyada birinden para düşürmek

Rüyada birinden para düşürmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Rüyada birinden para düşürmek gördüyseniz:

  • Baskıcı olmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kuyuya para düşürmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete para düşürmek verimli olacak işler yapacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin para düşürdüğünü görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk para düşürmek borçlanıp, hasta olacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalettir.

Rüyada parayı suya düşürmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere düşen parayı almak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada paraları düşürmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada cebinden para düşürmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, etrafına güzel insanların dolacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments