Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para düşürmek

Rüyada bozuk para düşürmek

Rüyada bozuk para düşürmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, gelişim içine girileceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kendisini keşfedeceğine, hayatınızın neşe dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozuk para düşürmek gördüyseniz:

  • Tavsiyeler aklınıza yatarsa, sizin için olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bozuk para düşürmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para düşürdüğünü görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete bozuk para düşürmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisinden bozuk para almak anlaşmazlıklara düşeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına bozuk para vermek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk para kusmak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çamurun içinden bozuk para bulmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine inanılır.

Rüyada eşinden bozuk para almak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments