Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parayı suya düşürmek

Rüyada parayı suya düşürmek

Rüyada parayı suya düşürmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada parayı suya düşürmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada suya para düşürmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada parayı suya düşürmek kız çocuğunun olacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulur.

Rüyada kağıt para düşürmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, mal sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada bozuk para düşürmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalet eder.

Rüyada parayı tuvalete düşürmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete bozuk para düşürmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada birinden para düşürmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada para düşürdüğünü görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, işlerinin ters gideceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments