Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden nasihat almak

Rüyada birinden nasihat almak

Rüyada birinden nasihat almak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada birinden nasihat almak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Rüyada ölmüş birinden nasihat almak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada insanlara nasihat etmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, zorlukların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada ölen birinden nasihat almak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada birine nasihat vermek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, servet sahibi olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne nasihatı almak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, çok yoğun çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden nasihat almak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden nasihat almak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babadan nasihat almak gereksiz bir harcama yapılacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments