Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden nasihat almak

Rüyada ölüden nasihat almak

Rüyada ölüden nasihat almak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, daima zinde ve genç kalacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden nasihat almak gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmamalısınız.

Rüyada ölü birinden nasihat almak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüden nasihat almak sıkıntıların azalacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine nasihat etmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada babanın nasihat ettiğini görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babadan nasihat almak karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada alimden nasihat almak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanlara nasihat etmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinden nasihat almak büyük miktarda para kazanılacağına, helal ekmek yiyeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments