Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babadan nasihat almak

Rüyada babadan nasihat almak

Rüyada babadan nasihat almak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine inanılır.

Rüyada babadan nasihat almak gördüyseniz:

  • Maddi olarak değişik bir öneriye kuşkuyla yaklaşmanız mümkündür.

Rüyada babadan nasihat almak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine yorulur.

Rüyada babanın nasihat ettiğini görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine nasihat vermek savurgan bir hayat yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine alamet eder.

Rüyada nasihat almak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine inanılır.

Rüyada birinden nasihat almak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine yorulur.

Rüyada birine nasihat etmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanlara nasihat etmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada ölen birinden nasihat almak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments