Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden nasihat almak

Rüyada ölmüş birinden nasihat almak

Rüyada ölmüş birinden nasihat almak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, elinin darlık içinde kalacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinden nasihat almak gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Rüyada babadan nasihat almak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza alamet eder.

Rüyada nasihat verdiğini görmek kesesinin dolacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada alimden nasihat almak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, hacetinizin giderilmesine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada anneden nasihat almak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulur.

Rüyada dini nasihatte bulunmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalettir.

Rüyada birinden nasihat dinlemek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğa nasihat etmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, işlerinin bozulacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada birinden nasihat almak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments