Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden küpe aldığını görmek

Rüyada birinden küpe aldığını görmek

Rüyada birinden küpe aldığını görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden küpe aldığını gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fiziksel açıdan ziyade daha çok zihinsel olarak gereklidir.

Rüyada gümüş küpe aldığını görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, korkularının üzerine gideceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada küpe aldığını görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada altın küpe hediye aldığını görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, hayır getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada küpe satın aldığını görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına inanılır.

Rüyada birinden küpe aldığını görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, çok yükseleceğine yorulur.

Rüyada altın küpe aldığını görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada taşlı küpe almak kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına delalet eder.

Rüyada küpe düşürmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments