Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe aldığını görmek

Rüyada küpe aldığını görmek

Rüyada küpe aldığını görmek rahat şekilde geçineceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada küpe aldığını gördüyseniz:

  • Sizden duygusal, fiziksel veya maddi çıkar elde etmek isteyen kişilere inanmamalı, olayları farklı gözle görmeye çalışmalısınız.

Rüyada birinden küpe aldığını görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, işlerinin duracağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada küpe aldığını görmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada küpe satın aldığını görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada altın küpe aldığını görmek evliliğinde mutlu olacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş küpe aldığını görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın küpe hediye aldığını görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak taşlı küpe görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada denizde küpe bulmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments