Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kırmızı gül aldığını görmek

Rüyada birinden kırmızı gül aldığını görmek

Rüyada birinden kırmızı gül aldığını görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kısmetli kapıların açılacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, esenlik içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden kırmızı gül aldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarınızı ortaya koyabilir, pazarlık ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada kırmızı gül aldığını görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden kırmızı gül aldığını görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz gül aldığını görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada birinden beyaz gül aldığını görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada pembe gül aldığını görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, işyerini kapatacağına yorulur.

Rüyada gül aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden gül aldığını görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine inanılır.

Rüyada sarı gül aldığını görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments