Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kına almak

Rüyada birinden kına almak

Rüyada birinden kına almak mali sorunlarının çözüleceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinden kına almak gördüyseniz:

  • Gereksiz engellere takılmamaya bakın.

Rüyada kınalı güvercin görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada hac kınası görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada birinin saçına kına yaktığını görmek hastalıklara şifa bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kına yakılmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına inanılır.

Rüyada beyaz saça kına yakmak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada dudağa kına yakmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarına kına yakmak kapanan bütün kapıların açılacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine delalet eder.

Rüyada poşet içinde kına görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, hem eğleneceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments