Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kavun almak

Rüyada birinden kavun almak

Rüyada birinden kavun almak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada birinden kavun almak gördüyseniz:

  • İnsanlarda, onlarda aslında olmayan vasıflar görerek kendinizi aldatmanız mümkündür.

Rüyada kavun dilimi görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine yorulur.

Rüyada karpuz kavun ekmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavun ekmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına rivayet eder.

Rüyada kavun sevmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada bozulmuş kavun görmek saygısını toplayacağına, kısmetinin açılacağına, sermayesinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kavun görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavun karpuz almak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, şansın ve bahtının da açılacağına alamet eder.

Rüyada ham kavun görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments