Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden gonca gül almak

Rüyada birinden gonca gül almak

Rüyada birinden gonca gül almak gerçeklikten uzaklaşacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine delalettir.

Rüyada birinden gonca gül almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kültürlerden gelen veya farklı ilgi alanları olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada gonca gül görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı gonca gül görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gonca gül koparmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül goncası görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden gonca gül almak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gonca kırmızı gül görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz gonca gül görmek insanlara olan güvenin artacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, borçların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe gonca gül görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments