Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gonca gül görmek

Rüyada beyaz gonca gül görmek

Rüyada beyaz gonca gül görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, alkış alacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalettir.

Rüyada beyaz gonca gül gördüyseniz:

  • Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

Rüyada beyaz gonca gül görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı gonca gül görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına işarettir.

Rüyada birinden gonca gül almak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine delalet eder.

Rüyada gonca gül görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gonca gül almak uğradığı zararların telafi edileceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gonca kırmızı gül görmek dualarının karşılığını alacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Rüyada pembe gonca gül görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gonca gül koparmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments