Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gonca gül koparmak

Rüyada gonca gül koparmak

Rüyada gonca gül koparmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, çok sıkıntı çekeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, önünü açacağına, daha sonra işlerin açılacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına tabir olunur.

Rüyada gonca gül koparmak gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya umutlandıran konular varsa üzerine gitmenizde fayda var.

Rüyada kırmızı gonca gül görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına inanılır.

Rüyada beyaz gonca gül görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada gül goncası görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, olumsuz haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gonca kırmızı gül görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, duraklama yaşanacağına inanılır.

Rüyada kırmızı gonca gül almak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına alamet eder.

Rüyada gonca gül koparmak rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe gonca gül görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gonca gül görmek kazancının daha da artacağına, zafer elde edeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments