Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden giysi almak

Rüyada birinden giysi almak

Rüyada birinden giysi almak beddua ve ah alacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, bilmediği duyguları tadacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, geçiminin kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada birinden giysi almak gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Rüyada pazardan giysi almak onları kendi gözünden bile sakınacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden giysi almak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada eski giysi görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinden giysi almak kazanç kapılarının kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada temiz giysi görmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada giysi aldığını görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, atılıma geçeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye giysi giydirmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, güvenini sarsacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına yorulur.

Rüyada kadın giysisi giymek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments